Värme för skåpbilar

Transportvärme för skåp

Vid transport av temperaturkänsliga varor finns värmesystem till skåpbilar för att hålla en konstant temperatur som skyddar varorna. Kan vara lämpligt vid transporter av t ex blommor, elektronik, färg mm. Dessa system finns antingen som bränsledriven luftvärme eller som vattenburen gångvärme.

 

 


Gångvärme

Pris monterat och klart inkl. moms

Pris: Offert

       

          

Ett system för gångvärme till transportbilar med termostat för önskad temperatur, reglage med tre olika hastigheter och möjlighet att välja vilken zon som skall värmas.

 

Finns det en eftermonterad Webasto parkeringsvärmare på bilen kan den sammankopplas med gångvärmesystemet för 1850:- inkl. moms

Obs! När det gäller fabriksmonterade värmare, ta kontakt med oss för att undersöka om det fungerar med just den modellen. 

 


Luftvärme

Pris monterat och klart inkl. moms

Pris: Offert

Vi har nu tagit fram en sats som fungerar till de flesta skåpbilar,  till exempel M-B Sprinter, VW T5, Nissan NV400, Opel Vivaro, Ford Custom och många fler. Ta kontakt med oss för att säkerställa att monteringen fungerar till just din bil.

Webasto AT 2000 bränsledriven luftvärmare

Effektreglage - när reglaget vrids till min. kommer temperaturen hållas kring 8 grader, så den fungerar utmärkt som frostvakt

Extern tempgivare - för exakt kontroll av temperatur

Dubbla utblåskanaler