570 000 i Göteborg AB söker Kyltekniker /fordonsmekaniker

Vi söker kyltekniker /fordonsmekaniker med kunskap inom fordonsel.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla ett av Sveriges mest innovativa och växande företag. 570 000 i Göteborg AB är i ett expansivt läge där vi är i behov av rätt personal för uppgiften omgående.

Vi är servicepartner till Carrier Transicold inom LCV, Truck and Trailer TRS engineless.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, du kommer att vara en del av hela processen från nybyggnationer, service, reparationer, garantijobb, jour 24/7.

Kvalifikationer

Vi söker dig/er som har erfarenhet av liknande arbeten då vi är i behov av kompetensen ni innehar. Utbildning på de produkter vi arbetar med sker antingen på plats eller hos våra leverantörer.

Kylcertifikat kategori 1 eller 2 är meriterande.

Även om ni har en anställning idag så tveka inte att höra av er. Vi jobbar med ny innovativ teknik Såsom elfordon med helt eldrivna kylaggregat, Hydraul /Eldrivna kylaggregat på Lastbilar som är helt fossilfria.

Många av våra kunder är stora företag.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning heltid Dagtid /Kvällstid /Jour enligt överenskommelse

Förmåner

Flexibel arbetstid tjänstepension , försäkringar motsvarande kollektivavtal finnes.

 

570 000 strävar efter en arbetsplats som präglas mångfald. Vi uppmuntra av sökande oavsett könsidentitet och kulturell bakgrund.

 

För mer information om företaget besök oss gärna på www.570000.se Skicka in ditt CV och personligt brev till info@570000.se

Kontaktperson:

Claes Hertzman Styhre

031570000

Tillbaka